Om MAK


Mullsjö Atletklubb är en förening med många års erfarenhet inom styrkesporter av olika slag. Vi startade en gång på 80-talet i källaren på Mullsjö Simhall där vi hade halva lokalen till vårt förfogande. Vi hade då en hängiven trupp som tävlade i styrkelyft. Sporten Strongman var också ett stort inslag under en tio-årsperiod då den stora Mullsjötruppen var självklar på dessa tävlingar runt om i landet.

På senare år fick vi tillgång till hela simhallens källare där vi var kvar fram till 2006. På tisdagar var det dykarklubb i simhallen vilket innebar att vi inte hade tillträde till lokalen och på somrarna då simhallen stängde lastade vi bilarna fulla med vikter och körde iväg dem till MSOK’s numera rivna gamla klubbstuga där vi var ett hängivet litet gäng som lyfte vidare.

På MAK kan både atleter, familjer, ungdomar och pensionärer träna tillsammans och umgås i en familjär miljö.

I våra nuvarande lokaler intill godisfabriken får alla medlemmar en egen e-nyckel och kan träna alla dagar i veckan. Idag har vi ingen aktiv tävlingsverksamhet, men om det skulle visa sig att intresse finns har vi tillräckligt med kunnande och erfarenhet för att återuppta den delen av verksamheten. I övrigt fungerar vi idag som ett gym där alla kan träna. På MAK kan både atleter, familjer, ungdomar och pensionärer träna tillsammans och umgås i en familjär miljö.

Varmt välkommen till Mullsjö Atletklubb!