Om Mullsjö Atletklubb

Mullsjö Atletklubb är en förening med många års erfarenhet inom styrkesporter av olika slag. Vi startade en gång på 80-talet i källaren på Mullsjö Simhall där vi från start hade halva lokalen till vårt förfogande. Vi hade då en hängiven trupp som tävlade i styrkelyft. Sporten Strongman var också ett stort inslag under en tio-årsperiod då den stora Mullsjötruppen var självklar på dessa tävlingar runt om i landet.

På senare år fick vi tillgång till hela simhallens källare där vi var kvar fram till 2006. På tisdagar var det dykarklubb i simhallen vilket innebar att vi inte hade tillträde till lokalen och på somrarna då simhallen stängde lastade vi bilarna fulla med vikter och körde iväg dem till MSOK´s numera rivna gamla klubbstuga där vi var ett hängivet litet gäng som lyfte vidare. Problemet med simhallens stängning på sommaren löstes senare genom att vi fick en nyckel till källaringången och kunde på så vis fortsätta verksamheten även under sommaren. Dock alltid under begränsade tider.

I våra nuvarande lokaler intill godisfabriken får alla medlemmar en egen e-nyckel och kan träna när som helst. Idag har vi ingen aktiv tävlingsverksamhet men om det skulle visa sig att intresse finns har vi tillräckligt med kunnande och erfarenhet för att återuppta den delen av verksamheten. I övrigt fungerar vi idag som ett gym där alla kan träna. Vi har allt från motionärer till dem som satsar helhjärtat på sin träning, familjer, ungdomar och pensionärer som tränar och umgås i en härlig stämning.

Vi är idag runt 160 medlemmar.

MAK

Mullsjö Atletklubb
Nykyrkevägen 58
565 23 Mullsjö

E-post

info@mullsjoatletklubb.se

Priser

Årskort 1500 kr
Familjekort 2500 kr
Halvår 1000 kr
Autogiromedl. 150 kr/mån
Webbplats producerad av